Det finns ingen anledning till att börja röka vanliga cigaretter numera. Då är det bra med vape sverige godtar som en säker produkt om man vill få en rik rökupplevelse med både gos smak och bra känsla. Det här är el cigg som man röker precis som vanliga cigaretter med ett slags munstycke men som är utan de farliga ingredienserna som finns i den vanliga cigaretten.

Ungdomar vejpar numera med nikotinfria el cigarett och det är fantastisk

smaker

Om man funderar över om vape är farligt så ska man komma ihåg att vanliga cigaretter är väldigt farliga. Använder man den vape sverige har godkänt så minimerar man risker jämfört med vanlig rökning. Den här typen av ecigg är varken skadlig eller innehåller nikotin så man blir inte beroende, därför kan man inte alls räkna med några problem. e cigg utan nikotin

Att vejpa, ett ord som kommer från engelskans ånga, är själva rökandet av elciggen. Man inhalerar en ånga med doft och smak och det stör ingen i omgivningen. Man kan alltså röka var som helst.

Ser man skillnad på eciggen och den vanliga cigaretter och vad menas med vape?

Det finns skillnader i utseende på vanliga cigaretter och el cigg. Elciggen vape sverige fås vanligen i ett startpaket där det ingår laddare med mera och trots att elciggen har samma form som en vanlig cigarett så syns det tydlig skillnad. En sak som gör detta tydligt är att man aldrig röker upp själva staven som man röker igenom.

Det finns billiga vape produkter online som räcker länge. Det både hjälper en att spara pengar och att man använder Sverigegodkända typer av ecigg. Man använder ju samma cigarett om och om igen och så kan man byta patron med e-vätska. Man får alltså den smak man känner för och det är lätt att testa lite olika varianter.

Om man röker på kontoret, på allmän plats eller någonstans inomhus där tobaksrökning inte är tillåten kanske folk tror att man röker på riktigt och först blir arga. Men eftersom det rör sig om vape så så lugnar man ner sig och gillar att man inte smogar luften med tobaksrök.

Vilken åldersgräns finns för Vape?

Vape utan nikotin som köps i Sverige, då är det ingen åldersgräns på cigaretterna. I annat fall gäller gränsen 18 år. Är man inte rökare sedan tidigare finns ingen anledning att leta upp vape med nikotin bara för att prova på om detta är en kul pryl eftersom nikotin som bekant kan leda till ett beroende.