Vad är bästa sättet att skaffa sockerfri Indian tonic?

Om du vill ha sockerfri Indian tonic – hur skaffar du dig det enklast?

Använd Tonic water för att blanda cocktails, som måltidsdryck eller för att bara dricka det ibland – allt fungerar lika bra. Det är trist om det är slut på tonic i butiken när du är sugen. Men har du essens och kolsyremaskin kan du lätt blanda din egen.

Det är mycket populärt med sockerfri läsk men som du känner till är sockerfri tonic inte alltid en hit. Smakar den inte gott är det knappast någon tröst att den är nyttigare för dig. Vilken besvikelse när du blandat en GT och märker att den smakar illa. Inte lätt att njuta då!

gin

Cyklamat, acesulfam K, stevia, aspartam, fenylalanin och sackarin är sötningsmedel so du ska undvika när du vill dricka något gott. Sötningsmedel som är gjort på socker smakar bäst. Aromhuset är ett bra exempel. En annan bra grej är att det är så prisvärt. Varje flaska ger 55 procent mer läsk, alltså 12,5 liter.

Det är så lätt att göra din egen sockerfri Indian tonic i kolsyremaskinen

Det godaste Tonic water du kan tänka dig gör du med din egen kolsyremaskin. Vare sig du vill ha tonic zero eller vanlig tonic. Om du har en kolsyremaskin slipper du köpa drycker med kininsmak i butiken utan kan enkelt göra den själv i stället.

Om du vill göra en supergod gin och tonic, så börjar du med att göra din egen Tonic Water Indian. SOCKERRFRI INDIAN TONIC är inte mindre god för att den är utan sockret. Du vet att det alltid blir gott när du väljer rätt essens för sockerfri tonic.

Det är mycket enklare att göra Zero Indian Tonic med kolsyremaskin och det känns också bättre. Fast du gillar vanligt socker så vet du kanske att det inte är så hälsosamt. Du kanske också får skuldkänslor så att det inte smakar lika gott.

Så här lär du dig att göra ett gott Tonic water med kolsyremaskin

Hur kan du få ditt Tonic water som är utan socker att smaka perfekt då du gör det själv med bubbelmaskinen? A och O när du ska göra Zero Indian Tonic är att använda rätt essens.

När du har en bra smakessens för sockerfri Indian tonic behöver du inte oroa dig. Sedan är det bara att läsa instruktionerna och tillsätta smakessensen till vattnet. Tillsätt inte för mycket smaksessens, men inte för lite heller.

Fast du behöver ju inte följa instruktionerna slaviskt – när du har testat kan du förstås tillsätta mer eller mindre essens efter din egen smak. Men i början är det bäst att helt enkelt följa instruktionerna då de brukar stämma.

Ha alltid tonic hemma om du vill blanda en drink

Stå inte utan groggvirket då du behöver det! aqvia smaker Rätt vad det är vill du blanda en god drink och och då är det perfekt att ha en bra smakessens för sockerfri Indian tonic. Glöm inte att köpa essenser till din kolsyremaskin så att du kan bjuda goda vänner på läsk eller en spännande drink!