Så kan man lyckas med att sluta röka snabbare och lättare

När man väl bestämt sig att lägga av med att röka måste man finna en metod för rökavvänjning som passar dej. Finn dom sluta röka tips som passar dig. Detta borde ni fundera på.

e

Men innan man anmäler dej till en rökavvänjningskurs eller börjar anskaffa olika produkter så är det viktigt att ni är frank med dej själv. Har du bestämt dig? Då man icke är totalt övertygad är det noll idé att du fortsätter.

Starta din rökavvänjning med e-cigg

El-ciggen är till hjälp. Det här är e-cigaretter som ger en ånga som smakar gott och som påminner lite om standard rökning. Sverige säljer inte dom med nikotin, därför är det bra att använda tuggummi också. Det kan bli en mycket bra kombination.

El-cigaretten är mångsidig, man kan använda den överallt och det finns många aromer att välja på. Med en el-cigarett kan du vejpa var du än är.

Om du har beroendemekanismer

Nuförtiden så existerar det en del olika rökavvänjning läkemedel som du kan använda sig av för att klara av abstinensen. Man behöver välja den metod som passar dej. Hör med din doktor. Många väljer oxå att använda sig av coacher som stöd och bistånd.

Hypnos som en metod för att bli av med rökbegäret beställa e cigg

Rökavvänjning hypnos är möjligtvis ej en så utbredd metod men någonting du kan överväga om du inte vill bruka läkemedel. Med hypnos så går du till botten med vad det är som gör att du så beredvilligt vill fortgå med dom giftiga ciggen. Hypnos är utbrett och det finns flera skilda varianter av hypnoser.

Var dock noga med att blott gå till en seriös person som är omtalad för att klara av hypnosen på ett bra sätt. Kvacksalvare existerar det gått om, se upp för dom.

För den som vill få sluta röka förslag är internet en fin plattform

Online hittar ni gratis sluta röka förslag. Man kan till exempel ta del av trådar i forum där människor som har lyckats med att sluta röka berättar om hur dom gjorde. Man bör spörja om lite allt möjligt.