Prova Grönfri och Prickfri mot olika typer av påväxt för en skönare hemmiljö

Om du någon gång har försökt att få bort algväxt från hustaket så vet du hur besvärligt det kan vara. Rengöringsprodukter finns i en uppsjö av olika varianter. Grönfri och Prickfri är två mycket intressanta produkter från företaget Jape.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Det här är medel som du kan använda för mikrobiell påväxt som får ditt hem att skifta i färg. Produkten löses enkelt i vatten.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Du kan köpa lösningen flytande. Använd den på säkra ytor.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Takrengöringsföretag brukar använda Grönfri Proffs som är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

grön

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Samma innehåll av verksam beståndsdel och lägre pris. Jämför priset innan du handlar. 20% billigare.

Använd produkten i rätt styrka på dina plattor i trädgården. Det ska nämnas att det även finns en 25-procentig lösning som heter Grönfri Proffs som kan fungera mycket bra.

Två produkter som ger samma fina resultat

Det skiljer ingenting mellan Prickfri och Grönfri. Effekten kan ända skilja sig en aning beroende på hur det ska användas. Produkter som Fulstopp och Bensaltensid är starkare.

Det är viktigt att rengöra ofta

Kostnaden är inte allt. algtvätt Prickfri ska ju hjälpa dig med städningen. Föroreningarna på taket har ingen chans.

Du måste komma ihåg att rengöra ofta. Gör ett schema av det. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Prova så får du se

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Du måste veta vad du gör. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Produkter som Prickfri ska användas säkert helt enkelt. Då slipper du bekymra dig om du skulle spilla lite på kläder eller få annan smuts på dig när du jobbar.

Glöm inte skyddsskorna. Medlet kan användas året om.