Gör gott kaffe med Dolce Gusto kaffekapslar

Kaffe är ju gott alla timmar på dygnet. Lär dig att använda Dolce Gusto kaffekapslar. Det finns kapslar som är särskilt till för denna klassiska dryck.

kapslar

Häll i vatten i tanken sedan är du igång. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Kul är det också.

Det är enkelt att använda Dolce Gusto kaffekapslar

Kolla hur du ska göra. Kanske finns kapselmaskinen på nätet. Du ska placera kaffekapseln på rätt plats och det måste givetvis vara en kapsel gjord för Dolce Gusto från Nescafe.

Om allt är på plats så kan du köra igång. Det är vattnet som frigör smaken av kaffet. Kall dryck går också bra att göra.

Kasta kapseln när den är tom. Det går inte att använda samma kaffekapsel två gånger. Annars får du ta en ny.

Är Dolce Gusto en Cappuccino maskin?

Du kan använda Cappuccino maskin för det ändamålet men det är ingen sådan maskin. En kapsel krävs det ju bara. Du vet ju redan att mjölkpulvret följer med så det behöver vi inte skriva flera gånger.

Du får en fin Cappuccino maskin som kan göra mycket för pengarna. Det här blir mycket godare än cappuccino som du kan göra med pulver och hett vatten tack vare trycket i maskinen.

Var kan du köpa kapslar till Dolce Gusto maskinen? kapslar till nespresso

Val av kaffe spelar ingen roll, den finns förmodligen i kapselform ändå. Var noga med Dolce Gusto kaffekapslar när du väljer maskin.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Se på lite olika varianter och välj rätt med tanke på den typ av kaffe du vill ha som espresso eller cappuccino.

Spräck inte hushållsbudgeten i jakten på en maskin. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Bra kaffe finns lite varstans.