Gör en alldeles egen sockerfri Grape Tonic med den goda Grape Tonic läskkoncentrat hemma.

Vill du ofta välja Grappo eller annan läsk med grapefruktsmak? I längden blir det tufft att alltid släpa hem flaskor av Spendrups Grape Tonic. Det blir tungt och därför är det mycket lättare att använda Grape Tonic läskkoncentrat för att göra god läsk hemma med kolsyremaskin.

Fast smaker till Sodastream är ju inte alltid så nyttiga då de är fulla med socker och det bör du göra något åt. För hälsans skull kan du istället välja sockerfri Grape Tonic. Då behöver du inte oroa dig för att den goda smaken skulle skada din hälsa på något vis.

Grape Tonic läskkoncentrat som är utan socker men sött

tonic

Med Sodastream är det faktiskt fullt möjligt att både få sockerfritt men ändå sött. Du kan dricka godaste hemmagjorda läsken med Aromhusets Grape Tonic läskkoncentrat som är helt sockerfritt.

Med sockerfri Grape Tonic blir det således en nyttigare dryck som smakar som den ska. grapefrukt drink Du kan på detta sätt dricka din läsk med gott samvete när du främst använt din Sodastream. Och det blir slut på springandet till affären var gång du vill ha Schweppes Grape Tonic.

Är det verkligen ett alternativ med sockerfri Grape Tonic?

Det borde te sig självklart att ha sockerfri Grape Tonic som ett gott alternativ. Det blir ju helt enkelt en god läsk som är sockerfri. Det kanske man inte hittar i andra koncentrat att balansen blir perfekt.

De smaker som kommer från Aromhuset är dock ett absolut säkert kort. De har tagit fram smakerna för att specifikt vara söta fast sockerfria. Det blir således ett sött men sockerfritt Grape Tonic läskkoncentrat.

På så sätt får du perfekt söta drycker, som du själv vill ha dem. På det viset du vill ha det om du ska blanda drinkar med Grape Tonic eller bara är sugen på läsk.

Finns det något sätt att vara säker på att läskkoncentratet ger dig äkta Grape Tonic?

Man kan omöjligt veta att man blir nöjd förrän man själv testat men hundratals personer kan ge dig tryggheten. Recensionerna på nätet för Grape Tonic läskkoncentrat från Aromhuset visar på hur bra det verkligen är.

Det kan tyckas att de är lite dyrare än andra. Man får dock mer valuta för pengarna då det ger 12,5 liter istället för de 8. Det blir ju ett bättre literpris på den färdiga drycken.

Vill du ha ett gott och sockerfritt koncentrat så är många helt lyriska över dessa. Även fast vi inte vill ha med socker så vill vi heller inte att det blir överdrivet och med en bismak. Utan att behöva öka mängden eller blanda olika koncentrat så har du då en variant där du får rätt smak på en gång.

Det är också viktigt att man använder sin kolsyremaskin på det korrekta viset. Det här är också viktigt för att din Grape Tonic läsk som du gör hemma ska smaka rätt. Följ instruktionerna och se sedan om du eventuellt vill dra ner lite på koncentratet då det har en så god smak att lite läskkoncentrat räcker.