Flera antar att e cigg är skadligt

Åtskilliga tror att e-cigaretterna är lika skadliga, om ej ändå värre, än vanliga tobakscigaretter. Det stämmer inte. Det går ej att jämföra cigg med tjära och riktigt skadliga gifter med e-cigg. Om e cigarett är skadligt är således ej adekvat om du jämföra med standard cigaretter.

anskaffa

Men självklart kan det föreligga risker också med el-cigg. Genom att införskaffa e- cigaretter som saknar nikotin undviker man beroendet.

Visste ni att det är el-juicen som skiljer el cigaretter utan nikotin mot de som har det?

Det är således stor skillnad på e cigarett utan nikotin och den som har nikotinet. Du undviker beroendet med e-cigg som saknar nikotin och dom är dem som du kan beställa i Sverige. Var försiktig då du hanterar elektronisk utrustning som ni håller nära ansiktet.

Om man beställer el-cigg från utomlands, fundera på att undersöka den noggrant. Om man vill slippa explosionsrisk skall du handla svenskt. Det existerar ingen särskild e- cigg åldersgräns om man beställer utan nikotin men det säger sig självt att det här icke är något för kidsen. bästa e juice

Om ni vill undvika bli beroende ska ni röka e–cigaretter som saknar nikotin. För den som icke röker är den typen bäst. Om du skall lägga av med att röka kanske man efterlyser tröst i nikotinet. Vill ni lägga av med att röka tobak kan man lika väl nyttja de nikotinfria varianterna.

E cigarett är farligt när

Om vi aldrig rökt förut existerar ju faran att man utvecklar ett beroende om e-Cigaretten hava nikotin. Är du ung och aldrig har rökt nikotin är det e cigarett SOM ÄR FARLIG. Den som letar nikotinkickar kan se det här som en inkörsport till standard cigaretter oxå.

Faran med vanliga cigaretter

Vi drar fel slutsats om vi tror att el cigarett ÄR skadligt. När man har gjort jämförelser visar det sig att det är många omfattande olikheter. Om man nu ska starta med så skall vi starta med el-ciggen. Åtskilliga unga röker e cigaretter som saknar nikotin det har flera fördelar.