Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Blåbär e-vätska till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Blåbär.se.

vape

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Blåbär Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-cigg för det fungerar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Blåbär har en smak av Blåbär. Det ska bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Våra flavours satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så stor att livslängden är Över 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare tycker om den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

köpa

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.