Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-juice med smak av Svart mjuk lakritsstång för e-cigg

Svensktillverkad FillUp e-juice med smak av Lakritsstång lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-cigg

E-vätska eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-ciggen. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsstång smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigaretter är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smaker av frukter, nötter, tårtor, olika sorters konfekt, pepparmint och örter är vanliga.

Svart mjuk lakritsstång förväntas bli aktuell då den har en god arom av Lakritsstånggodis. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat smaker från oss i många år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén uppskattas av konsumenter. Smaker för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.