Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-vätska med smak av Energidryck för e-cigaretter

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med smak av Energidryck lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

gör

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Man gör e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Energy smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Många slutar tobaksröka med e-cigg för det funkar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, godis-smak, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Energy har en smak av Energidryck. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer av oss i många år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan utföra allt från design till personliga varumärken samt smaker åt kunder.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

vape

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till candy shots, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Dessa marknadsförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.