Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-juice med arom av Körsbär till e-cigaretter

Körsbär e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

E-juice är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Körsbär FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Åtskilliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Smaker av fruktblandningar, nötter, choklad, olika sorters snask, mentol och örter är vanliga.

Körsbär med fruktig smak är hur Körsbär smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och god smak expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en populär vara.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.