Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med arom av Lakritsrulle till e-ciggen

Godiset lakritsrulle e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Godiset lakritsrulle smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Åtskilliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Godiset lakritsrulle förväntas bli populär enär den har en ädel arom av Lakritsrulle. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så stor att livslängden är Nästan 3 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar flavours till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Företaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-juice är populära i Sverige.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.