Allt-fraktfritt.har sockerfri Julmust med originalsmaken från 1922

Allt fler tillverkar egen lemonad som är hälsosam med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Idag finns den och räcker dessutom till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i handeln innehåller ungefär 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart blir det jul återigen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att kånka flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att man utför en rejäl insats för miljön innebär en ytterligare bonus.

Det finns god orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de bör doseras på ett sätt som passar dig bäst. Dessutom så fungerar de bra med samtliga modeller av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter drickfärdig sockerfri Julmust.

Zero Julmust med den riktiga originalsmaken uppfunnen utav Harry Roberts 1922

När du beställer Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare arom genom att ta minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en flaska varar till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är vanligt med Zero Cola och Zero Indian tonic, flera konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola saluförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Smak till hemläsk kan användas innovativt

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du tycker att Julmust och Slush inte går ihop.

Aromhuset, som även saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, även sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras även den i webbshoppen allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här kan man skapa sockerfri Zero Cola slush på minuter, det går lika bra med Zero Julmust

Bruksanvisning till egen osötad Cola Slush

Ta fram en riktigt bra mixer med extra styrka
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en bra Slush (issörja).
Färdigt.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod funkar också vid café-servering i liten skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en prima produkt alternativt vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker för bubbelvatten, här kommer de före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kan hända sätta standard hur smaksatt kolsyrat vatten skall smaka i framtiden.

Det är skojigt att göra personlig läsk och du kommer inom kort att upptäcka att du kan göra den perfekta drycken på så vis. Smaker till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen mixa dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller mixa sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag såsom apelsin.

Av läskkoncentrat så erhåller du en lemonad som är helt unik, det finns ett helt utbud. Därjämte så kan du räkna med att den är nyttigare. På så vis att du drar ner på socker samt på andra onödiga ingredienser.

Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

kolsyrat

Gör bubbelvatten som du inte någonsin tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren eftersom du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta då butikerna inte säljer. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så läckert. Från läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Därjämte så kommer du inte att lessna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden ändra smaker och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Anpassa vilka smaker du bestämmer sig för till läskmaskinen så du har för olika sammanhang

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara smart att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens galej med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. must köpa Det blir delikat dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar smaskigt och inspirerande.