Påståendet att e-cigaretterna är lika farliga som vanliga cigaretter stämmer ej. Dock kan man säga att det finns vissa beståndsdelar i ångan från el cigg som inte är så hälsosamma, men det är ändå inte lika dåliga som vanliga cigaretter. Det är inte klarlagt om man får i sig en ökad mängd av formaldehyd med dessa cigg.

Men är e cigg farligt? Mycket av de hälsorisker som har med cigaretterna att göra kan inte kopplas till innehållet. Att byta el-cigaretter mot vanliga cigaretter är dock en fara Det ska dock sägas att detta bara är en teori.

el

Är e cigg farligt på så vis att man kan bli krasslig av cigaretterna?

Många undrar om el-cigaretterna är farliga, det är inte så konstigt de innehåller ju faktiskt det cancerframkallande ämnet formaldehyd. Idag finns det inga bevis för att de skulle vara farliga. Trots det är det många organisationer som vill övertyga oss om motsatsen.

Känner du dig osäker? Ta reda på mer information om el cigg innan du börjar använda dem. Innan du bildar dig en uppfattning bör du ta reda på mer fakta om cigaretterna, undersökningar är ett bra tips. Det är också viktigt att komma ihåg att vissa el-cigaretter innehåller nikotin medan andra inte gör det. Ångar man utan nikotin finns det inget beroende rapporterat. el cigg smak

Något som kan vara intressant att notera är att man har sett i USA att samtidigt som fler unga börja ånga så sjunker antalet rökare av tobakscigaretter i samma åldrar. Här kan vi alltså se att det visst verkar som att eciggen leder till minskad rökning. Det här är ju något som är bra för hälsan på flera sätt för ingen ecigg kommer att innehålla alla, eller ens en bråkdel av, de farliga ämnen som finns i en helt vanlig cigarett.

Vilka är bäst el cigg eller vanliga tobakscigaretter

E-cigg kan rökas överallt då e cigg inte är farligt. Med e-cigg slipper du de tunga gifterna och du stör ingen annan med din rökning. Valet tycks därmed vara givet.

Ska man röka ska man röka e-cigg. Du spar pengar med el-ciggen. Det kan inte bli bättre, de är billiga i drift och du får bättre välbefinnande.