Vill du veta hur man slutar röka? Fortsätt läsa


För många människor blir avskräckta och överger sina försök att sluta röka. Du kan sluta om du antar en positiv attityd, hitta din motivation och använda framgångsrika stoppmetoder. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

Support Group

TIP! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta . Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. För att hitta en stödgrupp nära dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Även om du i slutändan röker, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Sluta röka

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan vara knäcken i rätt riktning du behöver sluta röka.

Om du vill hålla sig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

TIPS! Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Många försöker sluta röka cigaretter, men kan inte. Personer som slutat röka är vanligtvis de som har en vällagd strategi och stödsystem. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link