Vill du sluta röka vana? Prova dessa lösningar!


Många vetenskapliga studier har visat sig beroende av cigaretter. Att leva utan rökning kan vara svårt på grund av den uttag du uthärdar. Det är viktigt att samla information om rökavbrott för att få den bästa chansen att sluta.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig som möjligt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Det finns en mycket stor chans att du börjar röka igen om du gör det. Försök med strategier som medicinering, behandling eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta vara mindre svårt.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta kalla kalkon.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. En läkare kan känna till metoder för att sluta att du inte är medveten om. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera medicinen för att sluta röka.

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Gör inte allt själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Försök röka bara en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritation.

Internet är ett utmärkt ställe att få online-support från personer som har behandlat liknande problem. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningarna som följer med att röka upphör.

Sluta röka

Narkotikamissbrukets narkotiska natur gör det mycket svårt att sluta röka. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Gör det enklare för dig själv genom att följa de råd som finns i den här artikeln. Med dessa tips och tricks kan du sluta röka.

Tips! Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Prova gymmet.Source link