Vill du sluta röka? Prova dessa tips!


Även om du är väl bekant med farorna som att röka cigaretter kan medföra gör det inte att sluta sluta. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kanske du bara behöver ett litet tryck ner rätt väg. Tipsen hjälper dig att få enklare tid att sluta.

Att skriva ner det kan påverka hela din mentala syn. Det hjälper dig att förbli motiverad och fokuserad på framgång, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Låt din familj och dina vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar denna information med de närmaste dig, de kan hjälpa dig att hålla frestelsen borta och vara motiverad. Detta kan vara vad du mer är ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

TIPS! Gör dig själv till en lista över orsakerna till och orsakerna till att inte sluta röka. Ditt sinne tenderar att ta något mer allvarligt när du skriver ner det.

Din primärvårdsläkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, såsom antidepressiva, några antidepressiva läkemedel.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka upphör. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att bara sluta röka är att helt sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta. Bara sluta – och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Sluta röka ett steg åt gången. Kom ihåg att sluta alltid kommer att vara en process, och det händer vanligtvis inte över natten.

Hitta support genom att gå med onlineformulär och anslagstavlor. Det finns några webbplatser helt fokuserade på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara bra för dig att jämföra avslutningsstrategier med andra.

Den första veckan efter att du börjat sluta röka är det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen tömmer sig helt av allt nikotin som du har konsumerat. När de första dagarna har gått kommer den hårda delen att vara psykiskt beroende. Även om det fortfarande är svårt, blir det lättare att motstå lusten att ta upp en cigarett.

Nu är en lika bra tid att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopior som du måste vara framgångsrik. Att sluta i dag kommer att hindra dig att ge efter för en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra din familj eller rumskamrater från att utsättas för begagnad rök, vilket gör det så mycket viktigare att sluta.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta rökning. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, till exempel antidepressiva, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Även människor som har de bästa avsikterna och framtiden. Du kanske hittar framgång i samma situation nästa försök att stoppa rökning.

I stället för att se sluta som ett offer, se det som en gåva till dig själv. Tänk på alla de positiva effekterna detta kommer att få på ditt liv och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta håller dig på rätt spår och ger dig riktiga skäl att sluta nu.

Ta bort alla askkoppar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att ta bort lukten av rök. Genom att göra detta kan du se till att du blir påmindad eller utlöses att röka.

TIPS! Om du vill hålla dig borta från den viktökning du kommer att ha med att sluta röka kan du prova att äta frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Du kanske har rökt när du känner dig stressad. Om detta är fallet, hitta en annan avslappningsteknik när du är stressad.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta släppa. Det kan finnas känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. Om detta tas upp kan du tappa lusten att lysa upp eller bättre kunna kontrollera det.

Låt dina nära och kära vara involverade när du fattar beslutet om att sparka till rökvanan. Låt alla veta att du försöker sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kanske också funderar på att gå med i en grupp för rökavvänjning och till och med kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Har människor du känner att du kan lita på hjälper dig att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

När du försöker motstå frestelsen för en cigarett, ta ut den här listan och läs den för motivera dig själv.

Tänk igenom de potentiella utmaningar du kan möta när du slutar röka. Många som lyckas sluta kanske snart börjar röka igen. Det kan vara otroligt frestande att ha en snabb cigarett om du är stressad eller trött. Var vaksam om att hålla dig ett steg före dina triggers.

Ta lite tid för att ärligt tänka på de främsta orsakerna till att du skulle vilja sluta röka. Skriv ner de viktigaste orsakerna och håll dem nära dig hela tiden. När du har sugen på att röka, titta på papperet och granska varför att sluta är så viktigt för dig.

TIPS! Kanske skulle nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinabstinens, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet.

Berätta för alla dina vänner och kollegor att du planerar att sluta röka. Ju fler människor som vet att du slutar röka, desto fler människor kan hålla dig ansvarig. Du kommer att vara ovillig att göra besvikelsen besviken eller besvikna dem för att ha misslyckats. Detta kan vara kraftfullt mot din lust att röka när saker och ting blir hårda.

När du slutar röka kan du försöka ofta rökfria platser. Om du ska ta lite kaffe på en plats, se till att hålla dig inomhus, sitta inne. Om du kommer att hålla dig borta från platser som tillåter dig att röka kommer det att vara mycket lättare att säga dig själv nr.

En kunnig akupunktör kan hjälpa till att minska eller eliminera begär genom att utföra riktade akupunkturtjänster i lämpliga områden. Även om proceduren kan låta smärtsam, säger de flesta att det inte är smärtsamt.

TIPS! För att upprätthålla din viljestyrka, trots intensiva begär och abstinenssymtom, leta efter hälsosamma uttag för din stress. Prova gymmet.

Att bli av med din rökvanor kan vara en svår process, men att känna till effektiva tekniker kan göra din uppgift enklare. Genom att följa råd och tips i den här artikeln blir det mycket enklare att sluta med vanan. Du kan använda de tips som har lämnats för att förbättra hälsan för både dig och din familj.

Många vill gärna förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska göra det. Tack och lov har detta stycke gett dig information som hjälper dig att göra det. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link