Vill du sluta röka en gång och för alla?


Bara bra saker kommer att komma av din vilja att sluta röka. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. När du behöver lite extra hjälp, kom ihåg vad du lär dig här idag, så att du med stolthet kan säga att du är en icke-rökare.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det här kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta, och skriv ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Support System

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Rengör dina mattor, möbler och draperier. Du kan till och med överväga att lägga på ett nytt lager färg på väggarna. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Planera hur du lyckas hantera stress. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika trängsel att röka.

Var uppmärksam på din kost medan du slutar. Hälsosam, naturlig, låg kalori livsmedel är till hjälp för att sluta. En anledning är att det håller händerna och munnen upptagen, vilket kan simulera uppförandet av normala rökningstillfällen. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och näringsämnena hjälper dig också att känna dig bra under uttagsperioden.

Be om hjälp om du känner att du inte kan övervinna frestelsen att återvända till cigaretter. Låt en familjemedlem eller vän veta att du kämpar. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är alltid tröst att veta att du inte kämpar med den här striden ensam.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta röka. Det kan finnas emotionella skäl relaterade till din rökning. Genom att ta itu med frågan kan det hjälpa dig att röka försvinner. Be din läkare om hjälp att komma igång med det här programmet om du tror att det kan fungera för dig.

Försök att andas djupt när du vill röka. Det här låter dig fokusera om en minut, och du kan komma ihåg varför du ville sluta. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Att öva djupt andning är en enkel teknik och kan utföras på vilken plats som helst.

Istället för att röka, prova att träna. Rökning orsakar kaos på kroppen, och när du befinner dig av dessa illamående, kommer du att märka en ökning av energi och bättre lungkapacitet för dina träningspass. Du kommer inte bara att gynna din kropp med träningen, men du kommer också att upptäcka att du har mindre begär eftersom din kropp rensar sig själv.

Tips! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program.

Planera att ge dig några fördelar när du börjar sluta röka resan. Du kommer att spara mycket pengar när du slutar köpa cigaretter. Ange de pengar du skulle ha spenderat på cigaretter åt sidan, och använd det för att behandla dig själv. Att ha en påtaglig belöning för att inte röka kan hjälpa dig att fortsätta.

När du försöker sluta kan lollipops hjälpa. När du verkligen vill ha en rök suger du på en lollipop istället. Att ha något i din hand kommer att ersätta den cigarett som vanligtvis finns där. Candy kommer att ockupera din mun, möta den aspekten av begäret också. Genom att hålla munnen och handen upptagen, kommer uppmaningen att passera.

Att sluta röka kräver att du har tro på dig själv och din förmåga att lyckas. Du måste tro att du kan släppa din missbruk. Visst har du gjort andra svåra saker i ditt liv. Fokusera på dessa framgångar och inser att du har förmåga att lyckas med det här också.

TIPS! Tänk på att använda nikotinersättningsalternativ när du slutar röka. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irriterad.

Du vet redan fördelarna med att vara en icke-rökare. Men fördelarna ensamma kommer inte att tvinga de flesta människor att sluta röka. Prova dessa metoder om du känner dig avskräckt eller har problem med att kämpa för en annan cigarett. Du kommer snart att vara på väg för att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.Source link