Vill du sluta röka? Börja med dessa bra idéer!


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, kommer många av dessa klagomål från att få människor vet hur man gör det med framgång Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. De råd som ingår i denna artikel kommer att komma igång på vägen för att sluta.

Kallt Turkiet

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Om du försöker sluta kalla kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, prova fördröjningsmetoden först. Ta en lång promenad, gör disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Sluta röka

Förhoppningsvis har denna artikel utbildat dig på bästa sätt att närma sig svårigheterna att försöka sluta röka. När du förstår de tekniker som fungerar och inte fungerar, kommer du att inse att sluta röka är inte så svårt. Applicera råd från denna artikel till ditt eget liv och veta att du kan lyckas i ditt försök att sluta röka.Source link