Vill du sluta röka? Börja med dessa bra idéer!


Nikotinberoende är mycket kraftfullt, och människor tycker att det är mycket svårt att sluta röka. Om du har haft problem med att sluta, kan följande tips hjälpa dig. Sätt dem på jobbet för att hjälpa dig att sparka vanan.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Även om du tar den cigaretten kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Se till att du går om det ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas avsevärt och få dig till var du vill.

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

TIPS! Försök med terapi som medför nikotinutbyte. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet.

Använda de förslag som skisseras ovan bör vara en katalysator som hjälper dig att börja ta bort cigaretter från att vara en del av ditt liv. Berätta för dig själv att du är stark nog att sluta, och att du förtjänar det. Ge dig själv möjlighet att stoppa denna hemska missbruk. Belöningen för att sluta kommer att vara väsentlig, inklusive att se bättre ut och känna sig bättre.Source link