Vem som helst kan sluta röka med utmärkt råd som detta


Goda avsikter att sluta röka, går aldrig någonstans, såvida de inte kombineras med handling. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Applicera allt du har lärt dig i den här artikeln, så du kan sluta röka under resten av ditt liv.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Kallt Turkiet

Var lätt när du slutar röka. Försök inte gå kallt kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

TIPS! Se till att du äter bra. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle uppleva.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Mata dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Du kommer att bli mycket mer optimistisk tack vare det faktum att du inte behöver röka hela tiden och du kan börja leva en hälsosam livsstil. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.Source link