Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavstängningstips


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intresse. Ingen röker på grund av de hälsofördelar det erbjuder; De fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta – framgångsrikt.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Sluta röka

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Vägen till stopp är bara en process. Tänk inte på framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Sluta röka

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att avstå från att röka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

Avsluta så många gånger som du behöver. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Det bästa stället att börja när man slutar röka, är att bara sluta. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt in. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

De första dagarna av ett eventuellt sluta-rökning försök blir det svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. När din kropp skyller nikotin kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Psykologiska cravings kan vara svåra att motstå, men du kommer inte att drabbas av fysisk avstängning.

Älskade Ones

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Ta med dina nära och kära när du slutar röka. Informera dina nära och kära att du försöker sluta röka. Viljan ger uppmuntran och stöd som kan göra en ganska stor skillnad för dig. Också, överväga att delta i en supportgrupp eller få någon beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Om du röker för att du har en oral fixering, gör något annat med din mun. Många människor som slutar röka tycker att det är användbart att bära tuggummi eller hård godis på dem hela tiden. Andra använder elektroniska cigaretter, som efterliknar rökning, och ger något att hålla i handen också.

Var uppmärksam på dina typiska "rökningstider". När vill du röka mest? Det blir lättare att motstå dina begär när du förbereder dig själv innan du gör det.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Nonsmokers kan aldrig förstå varför du skulle fortsätta att röka cigaretter, trots alla de allvarliga hälsoskador som rökning orsakar. Inte heller kan de fullt ut förstå komplexiteten att sluta. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Använd deras erfarenhet och tekniker för att befria dig från din missbruk av rökning.Source link