Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrottstips


Även med de många negativa effekterna av rökning, kommer de flesta att finna det mycket svårt att avbryta vanan. Om det här beskriver dig, har den här artikeln råd om hur man slutar röka för gott. Applicera de råd du tycker är relevant för att hjälpa dig att sluta röka.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en stödgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Skulle du fortfarande ge dig in efter lusten, tvinga dig själv att vänta, kan den extra tiden sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu.

10 minuter

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. En gång kommer det att hålla fast, så var bara tålmodig.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. Medan det kan tyckas bra att röka en tillfällig cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Förstå att även en cigarett kan förstöra dina avslutande planer.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du förtjänar att leva ditt liv utan cigaretter. Ta din chans att bli av med denna ohälsosamma vana för gott. Din ökade hälsa och välbefinnande kan hjälpa dig att sluta röka.Source link