Vänd din nästa cigarett till din sista med dessa rökavbrott Tips


Varje rök vet att de måste sluta. Har du någonsin hört talas om att en rökare glädjer sig över hur hälsosam och näringsrik cigaretten är? Folk som aldrig rökt förstår inte hur svårt sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Läs vidare för att ta reda på sätt att du kan utveckla en plan att sluta röka som kommer att bli framgångsrik.

Dessa människor kan hjälpa dig genom de svåraste tiderna med vägledning och ge dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper finns på många ställen, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Övning är en lång väg att lindra stress. Om du är ny att träna, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, såsom vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat med händerna, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha vad du med användbara tips och råd för att sluta göra.

Sluta röka

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett på dagen. Du kan röka hälften av en cigarett i taget för att skära tillbaka på rökning.

Secondhand Smoke

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Nu är det lika bra att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Att sluta idag kommer att sluta ge dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Att också hindra dem runt omkring dig från att andas in i andrahandsrök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta seger i ditt nästa försök att sluta röka.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.

Rökning används ofta för att hjälpa dig att gå igenom stressiga situationer. Om du har gjort det kommer det verkligen att hjälpa till att hitta några bra avkopplingstekniker att använda när du känner att stress börjar bygga upp.

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det finns många produkter tillgängliga för dem som försöker sluta. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera för att hjälpa dig att sluta.

När du försöker sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta denna typ av diet kan också minimera viktökning efter att du kan vinna. Näringsämnena i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

TIPS! Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste orsaker du bestämde dig för att sluta röka. Varje gång du känner din lösa upplösning, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Det här är ett bra sätt att använda din uppmärksamhet från borttagningsåren som du kan stöta på och fokusera på saker som är viktiga för dig.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Använd deras idéer för att hjälpa dig att sluta röka.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska gå till det själv. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Genomför nu de råd du just har läst.Source link