Vad du behöver göra för att sluta röka


Många människor inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känner dig uppmanad, fortsätt att upprepa denna teknik.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Det här kan hjälpa till att balansera din hälsa genom att njuta av en hälsosam produktivitet medan du stoppar viktökning i spåren.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotintum eller hudfläckar.

Tala med din läkare om du vill sluta röka. Din familjläkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de hjälper dig att påminna dig om att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att komma igång med din strävan att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en tid för att skära ner på rökning.

Hitta support via forum och meddelandekort. Det finns många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt.

Planera för hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

TIPS! Se till att du äter bra. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa sjönk väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Bli inte ett nummer!

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för sekundär rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Som du kan se, om du verkligen försöker, är det möjligt att sluta röka. Det är viktigt att behålla din beslutsamhet och följa dina planer på brevet. Om du följer råd från den här artikeln kommer du också att kunna avstå från din rökning vana för gott på nolltid.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Samla information är det första steget att lära sig om någonting. Du bör kunna börja göra några konkreta planer tack vare de tips du just läst. Du kommer att göra mycket bra om du använder informationen som beskrivits här.Source link