Utmärkta råd som hjälper dig att sluta röka idag!


Om du försöker sluta röka är det viktigt att ha rätt motivation. Om du slutar röka är fördelarna otaliga. Dessa fördelar bör hjälpa dig att vara motiverad när det blir svårt. De många anledningarna till att sluta kan vara din och din familjs hälsa, kostnaderna för rökning och risken för allvarlig sjukdom. Förslagen nedan hjälper dig att släppa ditt beroende av tobak.

Du bör behandla att sluta röka dag för dag. Kom ihåg att sluta alltid kommer att vara en process, och det händer vanligtvis inte över natten. Oroa dig inte för nästa månad eller nästa år. Håll ditt fokus på att göra det en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer att följa dig in i framtiden.

Sluta röka

Berätta för din familj och vänner, om du planerar att sluta rökning. De kan hjälpa dig att välja ditt val. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla reda på när du slutar röka.

Du måste acceptera att du behöver hjälp för att sluta röka. Få hjälp av dina vänner och familj. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en stödgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att gå igång.

TIPS! Om du inte kan undanröja en begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du har gjort det en månad kan du ge dig en trevlig middag på en restaurang du vanligtvis inte går till. Fortsätt ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på lusten att röka.

Om du verkligen vill sluta röka, må du bli bra på att sluta. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Stoppa bara och se hur långt du kan gå utan att börja tillbaka. Om du återfaller, ställ in ett nytt datum att sluta igen. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång och lära dig på vägen. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till en plats som du kommer att sluta och den kommer att pågå för evigt.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt. Att stoppa är det bästa sättet att börja din resa. Avsluta bara – och börja inte igen. Denna metod kan verka tuff. Det är den mest effektiva metoden över tid!

TIPS! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Håll dig motiverad med påminnelser. Detta kan innebära att du placerar motivationsmeddelanden på kontorsväggar eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Du kan också köpa dig ett smycke som du kan bära som en visuell påminnelse om ditt engagemang för att sluta röka.

Internet är ett bra ställe att få onlinestöd från människor som har hanterat liknande problem. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål för att upphöra med rökning. Det är ett bra sätt att jämföra olika synpunkter och metoder innan du blir modig eller börjar tvivla på dig själv. Dessutom kommer andra quitters att vara beredda att ge vägledning eftersom ni alla står inför samma utmaningar och hinder.

Helst bör du ta bort dig själv från alla situationer som annars skulle få dig att börja röka. Ändra dina rutiner som är associerade med rökning. Om du har kaffe i bilen eller undviker baren kan du kortsluta dina begär.

TIPS! Det finns en viss viktökning som ofta är resultatet av att sluta röka och äta frukt och grönsaker istället för godis är ett sätt att undvika detta. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökningen som ofta är förknippad med upphörande av rökning.

Om du vill lyckas med att sluta röka måste du hålla dig till din plan, även när det blir svårt. Fortsätt påminna dig själv om orsakerna till att du behöver sluta och det kan vara den motivation du behöver för att hålla koll. Använd de tips du just har läst dagligen och förändra dina vanor.Source link