Utmärkt metoder som hjälper dig att sluta röka


Trots det faktum att alla vet hur dödliga cigaretter är är det fortfarande ganska utmanande att ge upp dem. Om du är en av de miljontals individer som försöker sluta röka, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Denna artikel innehåller flera användbara tips för att sluta röka.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. När du tänker på din lista kan det göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du skriver något ner, kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att ge dig en positiv förstärkning medan du är i djup trance. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Vägen till stopp är bara en process.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Fyll ner stilleståndet med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturutflykt.

Berätta för alla du vet om din önskan om att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas ökar, och dina mål är uppnåliga.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Skapa en incitamentsplan för dig själv. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Att se fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

De flesta försöker sluta röka för att vara mycket utmanande, men lite råd kan hjälpa till. Vad du har läst i föregående artikel ska hjälpa dig att ge upp cigaretter utan alltför mycket besvär. Använd de tips du just läst för att skydda dig själv och din familj från rökrelaterade sjukdomar.Source link