Trött på de cigarett cravings? Prova dessa tips


Rökning minskar livskvaliteten för dem som är beroende av den. Det påverkar ditt utseende, eftersom nikotin kan fläcka dina tänder och dina kläder kan lukta som rök. Ännu värre än de estetiska förändringarna är de förändringar som skadar din hälsa och förkortar din livslängd. Om du slutar röka kan den vända många av dess negativa effekter. För att komma igång på vägen för att vara rökfri, läs vidare.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre av en utmaning.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är lättast för dig. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Övningsrutin

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa utan för att hjälpa till du håller dig borta från cigaretter också. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Tala med en läkare innan du börjar träna rutin.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och håll dig borta från cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om du fortfarande längtar efter en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner som om du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på ungefär 10 minuter och distrahera dig själv.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Sluta röka

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på de dåliga.

Att sluta röka kan vara svårt, men insatsen kommer att löna sig när det gäller att förbättra ditt fysiska utseende, det sociala livet och speciellt din hälsa. Förhoppningsvis, med hjälp av de råd som presenteras i den här artikeln får du dig att känna dig säker om din kraft för att helt sluta röka. Ge några av dessa råd ett försök idag.Source link