Trött på att slösa dina pengar och hälsa på cigaretter? Sluta röka med dessa tips!


Det finns många fördelar som följer av ett beslut att sluta röka. Att komma ihåg dessa positiva bieffekter av att sluta hjälper dig att hålla dig motiverad, så använd det i kombination med de tekniker som listas här för optimal effektivitet. Använd dem dagligen för hjälp med att göra ditt liv rökfritt.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Undvik att dina utlösare slutar röka med mer framgång. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Tips! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att uppnå din guls.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och aldrig hämta en cigarett igen. Det kan verka ganska svårt. Droger cigaretter har dock visat sig fungera ganska bra.

Tips! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter begär.

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med att röka när du bestämmer dig för att sluta. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Dricka kaffe på väg till jobbet eller stanna borta från barer kan hjälpa dig att kortsluta begäret.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar och hur det äntligen kan riva dem med år med dig. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Sluta röka idag. Besluta att sluta idag istället för att ställa in ditt slutdatum i framtiden. När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Din familj påverkas också av din rökning, eftersom du har visat att det är dödligt att använda secondhand rök.

Tips! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Använd dina anledningar till att sluta skapa en bemyndigande mantra. När du känner för att ge upp, ange dina skäl högt, om och om igen, för att hjälpa craving-passet. Detta är ett kraftfullt sätt för dig att ta bort din mentala och fysiska inriktning mot ditt nikotinuttag och för att uttrycka det på andra viktiga behov och behov.

Att vara icke rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Men fördelarna ensamma kommer inte att tvinga de flesta människor att sluta röka. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting verkar kunna bli av med dina begär. Och snart kan du njuta av de många fördelarna med att vara en icke-rökare!Source link