Trött på att slösa dina pengar och hälsa på cigaretter? Sluta röka med dessa tips!


Många människor kommer att erkänna att sluta röka är en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns inget sätt som fungerar för alla. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt för dig innan du hittar en teknik som fungerar för dig. Nedanstående tips kan hjälpa till att sluta överraskande enkelt.

Dessa personer kan hjälpa dig genom de svåraste tiderna med vägledning och få igenom det här. Stödgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet eller på gemenskapskollegiet.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom en dag snarare än för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att de är dömd. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara moody när du slutar, kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka kan vara väldigt svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill prova nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nicotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin vid hantering av cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling . Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Tala med din läkare för att se om du slutar. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du tidigare inte kände till.

Du borde hitta ett sätt att behålla din motivation hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsväggar eller donera ett armband för att indikera dina intentioner.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlineforum. Det finns hundratals användbara webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra som förstår din kamp.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig framgångsrik för många.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutar uppleva ibland.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka på att gå med i en rökningslösningsgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi som hjälper dig att sluta.

Sluta röka

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Använd sunt förnuft när du äter. Försök inte att dieten och försök att sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka, är det viktigt att du håller fast. De flesta som slutade med framgång har försökt att sluta flera gånger innan de slutligen lyckades. Om du träffar en snag, bestäm varför bakslaget inträffade, ta sedan upp dig själv och kom tillbaka till din rökfria plan.

Ta dig tid att ärligt överväga de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner och håll dem praktiska i fickan. När du känner behovet av en cigarett, läs artiklarna på listan för att hjälpa till att bekämpa frestelsen.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Det kan vara en tuff emotionell att sluta röka .Cravings är verkliga och det kan vara lätt att motstå.

Berätta för dina vänner och kollegor att du planerar att sluta röka. Ju fler människor som vet, desto fler människor kan hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika dem eller förlora sina förväntningar. Denna typ av motivation kan hjälpa dig att hålla dig borta från att röka cigaretter när sakerna blir svåra.

Många kreativa typer har funnit att en detaljerad journal kan hjälpa till i slaget om att sluta röka. De flesta människor röker för att slappna av eller för att lugna nerverna. Att skriva regelbundet i en journal ger dig ett hälsosammare sätt att arbeta ut depression, ångest och depression ur ditt sinne. Det bästa är att det är gratis.

TIP! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt samtidigt som du stoppar viktökning i spåren.

För att vara tydlig om varför sluta röka är ett sådant icke-överlåtbart mål, utbilda dig själv om de många negativa effekter som rökning kan ha på din kropp. Titta på bilder av avancerade lungcancer och emfysemfall eller läs historier skrivna av dem som lämnas när en älskad har försvunnit på grund av en rökrelaterad sjukdom.

Sluta röka

Det kan vara mycket svårt att sluta röka , och samma metod fungerar inte för alla. Det är inte omöjligt att sluta röka. Mellan motivationen och de tips du har fått kommer du att bli framgångsrik. Du kan bli glatt överraskad om du provar dem.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Blåa widgets kan vara ett komplicerat ämne. Men om du har rätt information kan du lyckas. Med detta sagt måste du fortsätta att undersöka och lära dig alla de senaste nyheterna om Array. Med hjälp av de användbara tipsen i den här artikeln kan du enkelt hitta dig.Source link