Trött på att bli räddad av din rökning? Hjälp är här!


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig verkligen följa dessa avsikter. Läs vidare för att lära dig tips om hur du kan sluta röka och vara en som gör det tidigare snarare än senare. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta för alltid.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

TIPS! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Gör inte allt här själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Sluta röka

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

TIPS! Gör en undersökning av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

Planera hur du lyckas hantera stress. Många rökare har vana att lysa upp som svar på stress. Om du har en reservplan av tillgängliga alternativ, kommer du att vara mindre benägna att tända. Se till att listan har mer än ett alternativ på det, om du behöver tillgång till mer.

Sluta röka

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. Under de första två dagarna efter att du slutat röka, kommer din kropp att kasta all nikotin du har konsumerat. Efter att ha kommit igenom den första veckan kommer emellertid huvuddelen av begäret att vara primärt psykologiskt. Det är fortfarande svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

TIPS! Få hjälp av andra. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt.

Sluta röka idag. Om du verkligen är redo, sätt inte ett slutdatum många veckor från nu. sluta idag eller till och med imorgon. Genom att sluta omedelbart sänker du dina chanser att leda till en eventuellt dödlig sjukdom. Detta hindrar dig också från att skada andra med begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

Det är väldigt lätt att använda rökning som en slags kryck under stressiga situationer. Om så är fallet är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna! Tänk på yoga, meditation eller ens njuter av en promenad utomhus. Någon av dessa aktiviteter kan hjälpa dig att slappna av, lätta din kropp och sinne bort från att känna dig stressad.

Var proaktiv. Förvänta sig att processen att sluta vara svår först och förstå sig själv för att möta den utmaningen. Många som misslyckas sluta röka, brukar gå tillbaka under de första månaderna. Det kan vara frestande att röka när du är stressad eller trött. Var försiktig med vad som utlöser dig.

TIPS! Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!Source link