Tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Du vet att du kommer att dra nytta av hälsan och på andra sätt när du slutar röka. Kom ihåg de positiva anledningarna du slutar, och använd de förslag du läser för att hjälpa dig i dina ansträngningar. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Du kan gå med i ett gym eller starta en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnesstämning.

När du arbetar med att sluta, ta bort de saker du mentalt länka med rökning. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Ta en annan distraktion då.

TIPS! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Sluta röka

TIPS! Om du vill ge in efter ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Du är redan medveten om många fördelar du får om du slutar röka. Även om du känner till fördelarna kan det inte vara otillräckligt för att få dig att sluta röka. Det är där de tips du just läste komma in. Om du längtar efter cigaretter eller din motivation börjar flagga, läs igenom tipsen ovan och använd dem. På nolltid kan du gärna meddela dig själv som en icke-rökare.Source link