Trick för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Du kommer ofta att höra människor säga att det är mycket svårt att sluta röka, men kanske beror det på det faktum att människor bara inte vet hur att göra det. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. De tricks som beskrivs i den här artikeln kommer att hjälpa alla som verkligen vill sluta röka.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka av dig själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera ditt system och undvika onödig vikt vid denna viktiga tid.

Nikotinutbyte

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en konstant påminnelse om de cigaretter du haft.

TIPS! Be om support online via grupper eller forum. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta.

Överväga terapi av nikotinbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningsterapi kan hjälpa till med cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

För att hålla dig motiverad bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Vill du verkligen vara en annan statistik?

Tips! Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara den svåraste när du slutar röka. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, ta ut dig till en film. Efter en tobaksfri månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Få lite motion. Träning kan göra att du slutar röka mycket mer attraktiv när du märker den omedelbara förbättringen av lungkapaciteten. Regelbunden träning kommer också att se till att du avvärjer eventuell viktökning. Övning producerar endorfiner, som inte ersätter nikotinhöjder, men lindrar uttagssymtomen.

TIPS! Tänk inte på att sluta som ett offer; Tänk på det som att göra dig själv en tjänst. När du tittar på någon uppgift positivt, inklusive att sluta röka, är det lättare att vara fokuserad och motiverad.

Efter att ha läst den här artikeln borde du nu bättre förstå hur man ska gå om att sluta röka på ett hälsosamt och informativt sätt. Så snart du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar, blir det lätt att sluta röka. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.