Toppförslag som hjälper dig att sluta röka idag!


Medan alla är medvetna om farorna med att röka, fortsätter många människor att röka. Det är väldigt lätt att hämta vanan, men det kan vara en riktig utmaning att bli av med den. Läs vidare för att ta reda på hur du slutar nu när du är beroende.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Det är en stor process att sluta röka. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till tid påminner du också om att om du kan komma igenom idag, kommer det att bli mycket lättare genom att komma igenom i morgon.

10 minuter

Tips! Om du vill sluta röka, gå med ett stöd grupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Att sluta röka vana är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. En rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyte. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Support System

Se till att berätta för din familj och dina vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. För att öka din chans att lyckas utveckla ett supportsystem.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. När ett trängsel träffar, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

NEJ behöver vara en del av din mantra. Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om mental missbruk.

De första sju dagarna utan cigaretter kommer att vara den svåraste delen av att sluta. Tänk på att du inte kan komma igenom den första veckan. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin. Efter det kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Psykologiska cravings kan vara svåra att motstå, men du kommer inte att lida av fysisk avstängning.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Om du misslyckas med att du slutar första gången, försök att inte bli avskräckt. Massor av människor som slutligen slutade röka misslyckades första gången de försökte. Var ärlig mot dig själv om varför du misslyckades den här gången och var redo att bekämpa den svagheten nästa gång. Du kan triumfera nästa gång på grund av det du lärde dig denna gång.

Övning istället för att röka detta kan hjälpa dig mycket. De endorfiner som släpps efter träning ökar ditt humör och blir fysiska är ett utmärkt sätt att distrahera dig själv när du längtar efter en cigarett. Dessutom kommer aktiviteten att göra dig mindre sannolikt att gå upp i vikt när du slutar röka.

När du slutar röka och svårt, fundera på rådgivning. Många människor kan inte sluta på grund av känslomässiga anknytningar till rökning eller frågor om självkänsla. Och när dessa skäl tas upp skulle din önskan att röka också kunna gå. Om detta verkar som något som skulle vara till hjälp, prata med din läkare för att få en hänvisning till rätt person.

Tips! Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotin fläckar eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Få familj och vänner att hjälpa när du har förpliktat dig att stanna. Berätta för alla nära dig att du försöker sluta röka. De kan uppmana dig och ge dig stöd, och det kan vara en stor hjälp för dig. Du bör också tänka på att gå med i en rökningslösningsgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Djup andning

Djupa andningsövningar kan vara till hjälp om du kämpar för uppmaningen att lysa upp. Detta omdirigerar din uppmärksamhet och hjälper dig att fokusera på ditt mål att sluta röka. Ibland kan du helt enkelt ta en tid och fokusera på att rätta till dig igen. Djup andning kan ske var som helst och när som helst.

TIPS! Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. För många människor försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder.

En oral fixering kan spela en stor roll i rökning beroendeframkallande. Om det här gäller dig, försök hitta andra innovativa sätt att tillgodose denna vana. Du kanske vill lagra hårt godis eller tuggummi i skrivbordslådan eller håll den i din väska om du försöker sluta röka. Medan det finns de som uppfyller deras begär genom elektroniska cigaretter.

Beslutet om att sluta röka blir mer framgångsrikt om du är bestämd och inte ger upp. Bli inte avskräckt om du inte lyckas med ditt första försök att sparka röken vana. De flesta är inte det. Om du lurar i din strävan att sluta röka, tänk på vad som orsakade dig att hämta en cigarett och gör inte samma misstag igen.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Nyckeln är återstående bestämd och håller sig till de planer du själv gör. Om du gör det här och använder råd från denna artikel kan du sluta röka på nolltid.

TIPS! Gör inte det själv. Få hjälp av dina vänner och familj.Source link