Tobaksfrihet kan vara din med dessa idéer


Behovet av nikotinberoende kan leda till obehagliga tider. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du kan vara helt oacceptabel om du inte kan röka. Läs vidare för att ta reda på vad du slutar röka en gång för alla. Artikeln innehåller flera tips som hjälper dig att använda när du försöker sparka vanan.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att avsluta. Varje person uppnår sin egen väg. Du måste göra vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra en lista kommer att göra detta.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Utöva inte utan att rådgöra med din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning i spåren.

Tala med din läkare för att se om du slutar. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte vet existerade.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Prata med dina nära och kära för att få stöd för att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Sluta röka

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som du älskar friskare.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. När du slutar försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och ger dig en cigarett, välj omedelbart ett nytt datum för att sluta. Bara recommit varje gång du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

Få hjälp av andra. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

TIPS! Du ska inte försöka sluta röka ensam. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att rengöra ditt hem noggrant, ge det en fullständig rengöring när du har slutat . Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. På det här sättet och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Planera i förväg hur du lyckas hantera stress. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp när något stressigt händer. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om en inte fungerar.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa låter inte dig själv bli en statistik.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål . Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

TIPS! När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

Det är lätt att berätta för dig själv att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket sårar all din hårdhet arbete. Fortsätt att berätta för dig själv om att du gör mycket skada.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. De tips du har läst i den här artikeln ska hjälpa dig att ge dig den återstående informationen du behöver för att sluta röka för gott. Försök med de råd du just lärt dig och befria dig från din missbruk av rökning.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Detta material kommer att ge dig bra information om. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link