Titta här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Du kommer ofta att höra att sluta röka är inte lätt, men det här är oftast ett resultat av att du inte förstår det bästa sättet att närma sig det. Avsluta blir lättare om du har en bra förståelse för ämnet. Rådgivningen som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Även om du i slutändan röker, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att överlämna människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Om du stannar upp sent, kan det öka cigarettbehovet. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

10 minuter

Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande . Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

TIPS! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva för att hantera begär. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Förhoppningsvis har denna artikel utbildat dig på bästa sätt att närma sig svårigheterna att försöka sluta röka. När du vet vad som fungerar och vad som inte slutar blir det enklare. Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.

TIPS! Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.Source link