Tips som hjälper dig att sluta röka


Nikotin och andra kemikalier som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Att leva utan rökning kan vara svårt på grund av den uttag du utgår. Utbilda sig på strategier som har arbetat för andra människor för att maximera dina chanser att lyckas.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Sluta röka

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Sluta röka

Det är svårt att sluta eftersom nikotin är så beroendeframkallande. Många har både fysisk och psykologisk beroende av cigaretter, vilket kan göra det dubbelt svårt att sluta röka. De förslag du just har läst kan hjälpa dig på din resa. Genom att använda denna användbara råd kan du uppnå ditt mål att sluta röka.Source link