Tips som hjälper dig att bli en icke-rökare


De flesta vet varför rökning är dålig för dig, men sluta är fortfarande väldigt svårt. Om du försöker sluta röka, kanske du bara behöver lite tryck ner rätt väg. Rådgivning i denna artikel hjälper dig att sluta röka.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt . Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person gör saker på egen väg. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Skapa en lista med strategier som hjälper dig att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Du kan underlätta slutprocessen med några beprövade tekniker. Om du följer detta råd kan du sluta röka med framgång. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.Source link