Tips och tricks för att hjälpa dig att sluta röka


Alla som bryr sig om dig berättar att du slutar röka. Din läkare har också uppmanat dig att sluta röka. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Så vad håller dig tillbaka? Om du är rökare är det dags att sluta. Läs vidare för att lära dig några taktik för att hjälpa dig att göra det.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

TIPS! Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

TIPS! Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Du har nu informationen att sluta röka för gott. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa de människor i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link