Tips och tricks för att hjälpa dig att sluta röka


Även de med starka testamenten kan ha svårt att sluta röka vanan. Verkligheten är att även människor som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något ur rökning. Om du vill känna dig känslomässigt av med din rökvanor och sparka den för gott, kommer rådet i den här artikeln att komma igång.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först eller försöka dricka ett glas vatten innan att röka. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, åtminstone det var lite längre att du kunde vara rökfri.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Avsluta är en lång process. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Motion är en lång väg att minska stressavlastaren. Om du inte tränar regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

TIPS! Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Om du inte har det, fortsätt med att använda denna taktik tills den äntligen fungerar. Dessutom övning hjälper dig att sänka stress.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka kan vara väldigt svårt, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Du bör inte försöka sluta röka. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! Många rapporter gå ner i vikt under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Skriv in listan där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

Planera hur du kan hantera stress. Många rökare blir vana vid rökning när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du skulle bli frestad att röka.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära att hjälpa du slutar röka. Det är avgörande att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada, men sanningen är det som verkligen kommer. Tänk på att bara en kan starta om fel väg.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras, och du kommer att börja hitta utövandet enklare. Att hålla aktiva hjälper dig också att hålla sig i vikt. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ut från nikotin.

TIPS! Det första steget i något program för att sluta röka gör att du ser det genom . Ofta misslyckas det med att sluta röka, för att de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när begären ställs in.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta kommer att ge dig incitamentet och slutar tycka omedelbart viktigt.

Använd sunt förnuft när du äter. Du bör inte försöka att dieten medan du slutar röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Sluta röka

TIPS! Försök inte göra det själv. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa människor till stöd.

När du väl fattat beslutet att sluta röka, kan du inte tillåta dig att misslyckas. De flesta som slutar röka för gott har gjort flera försök i det förflutna innan de faktiskt slutade. Om du återkommer, ta reda på varför du återkommer, och fortsätt sedan.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att söka efter någon annan kommer inte alltid vara den bästa vägen. [19659002] Många som slutar röka utan upphörande hjälpmedel åstadkommer detta genom att ha en annan synvinkel. Om du tar det dag för dag blir det mycket enklare att vinna den här striden.

Tips! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Ett exempel mellanliggande mål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök.

Sammanfattningsvis finns det ingen anledning att vara rädd för förslaget att byta tobak från ditt liv. Självkänsla och viljestyrka kan få dig genom att sluta röka, så använd tidigare insikter i ditt dagliga liv idag. Med lite beslutsamhet kan du mycket väl bli förvånad över hur stark du är!

Även om ämnet Array kan verka förvirrande ibland, genom att använda den information du har lärt dig från den här artikeln kommer du snart att bli en expert. Du kan förstå de begrepp som är nödvändiga genom att läsa den här informationen. Nästa, granska online-resurser för att lära dig mer.Source link