Tips för rökstopp som kan hjälpa dig att sluta


Många vet att det inte är bra att röka, men de fortsätter att göra det. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Den här artikeln är avsedd för gott.

Du måste göra din rökupphörning så mycket som möjligt. Försök aldrig sluta med kall kalkon. Det finns en enorm chans att du kommer att misslyckas om du använder detta kommer inte att lyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en lapp, medicinering eller en lapp. Detta underlättar dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och underlättar avslutningen.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du önskar röka en cigarett kan förseningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! När du börjar din strävan att sluta röka börjar du en lista med tips, tricks och tekniker som hjälper dig. Att anpassa och anpassa listan gör den mer effektiv.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en process. Fokusera bara på idag, bara bli av med rökvanan på kort sikt.

Om du vill sluta röka för evigt, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går långt in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt engagera dig i åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller stannar kvar i brist på viljestyrka. Du kanske förblir engagerad genom att tänka på de många orsakerna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! Få massor av sömn varje natt om du slutar röka. För många individer leder det att stanna uppe sent på natten till ökade sugetter efter cigaretter.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få mycket av att gå med i en supportgrupp för människor som försöker sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta dig själv ut till en film. En gång i månaderna kan du njuta av en fin natt ute på din favoritrestaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer att röka och är redo att gå förbi det helt.

För att undvika att uppleva begär relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. kan upptäcka att vissa effektiva alternativ inkluderar träning, lära sig en ny skicklighet eller hobby eller boka massage på ett vanligt schema. När du har driftstopp, upptäck dig själv med lättare distraktioner som att läsa, chatta med en vän, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Om du är överväldigad av lusten att röka kan du använda fördröjningstaktiken. När en begär slår, berätta för dig själv att hålla i bara tio minuter till.

Sätt den listan någonstans där du kan se den varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig styrka under tider av svaghet.

För att hålla dig motiverad, vet att din familj måste bli med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli mycket sjuk. Statistik säger att en av fem dödsfall i Amerika är bundna till att röka cigaretter. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

De första sju dagarna är de absolut svåraste. De två första dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med allt nikotin som du har konsumerat. Efter det är de begär du mest är psykologiska. Även om de fortfarande är väldigt verkliga och kan vara intensiva, kommer detta att göra att motstå dem betydligt mindre traumatiska.

TIPS! Det finns en viss viktökning som ofta är resultatet av att sluta röka och äta frukt och grönsaker istället för godis är ett sätt att undvika detta. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så tänk på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggiesnacks till en bra idé.

Att träna efter att ha slutat röka blir lättare, så börja en regelbunden träningsrutin så fort du slutar rökning. Att hålla dig aktiv kommer att hjälpa dig att gå upp i vikt. Endorfinerna som släpps under träningen kan uppfylla din nikotintrang till ett träningspass hjälper till att hålla kanten av när du drar dig tillbaka från nikotin.

Även personer som har de bästa avsikterna och planeringen kan röka hos de bästa människorna misslyckas ibland. Du kanske upptäcker att du erövrar en nästan identisk situation med vägen.

Rökning har antagligen varit något du brukade hjälpa dig att genomgå stressande händelser. Om du har använt rökning för att lindra stress, måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling.

TIPS! Om du inte har kunnat sluta röka med bara viljestyrka, lägg till några nikotinersättningar och se om det Arbetar. Dessa produkter levererar små doser av nikotin till din kropp för att hjälpa till att avvänja beroendet utan smärtan och stressen för tillbakadragande.

När du håller på att sluta röka, koncentrera dig på att äta frukt, grönsaker, frön och nötter. Att äta kalorifattigt och hälsosamt hjälper dig att sluta röka på många sätt. Att till exempel ha munnen och händerna ständigt att göra något kan ersätta de beteendemässiga rörelserna för rökning. Att äta denna typ av regelbunden basis kan också minimera viktökningen. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra besväret med tillbakadragande.

Om du frestas att börja igen kan du hänvisa tillbaka till den här listan för hjälp.

Många som försöker sluta röka gillar att bära hårt godis eller tuggummi med dem av denna anledning. Andra har funnit att elektroniska cigaretter erbjuder snabb lättnad.

TIPS! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. En läkare kanske känner till metoder för att sluta som du inte känner till.

Det som den här artikeln har visat dig är att du framgångsrikt kan sluta röka. Det viktiga är att förbli beslutsam och följa de planer du har för dig själv. Om du gör detta till en prioritering och integrerar föregående råd i din plan kan du sluta förr än du trodde var möjligt.

Blue widgets är faktiskt ett mer komplicerat ämne än det verkar först vara. Artikeln du läste här borde ha lärt dig grunderna, men du måste fortsätta lära dig att vara bäst. Var alltid på jakt efter nya idéer och heta ämnen om Array för att ligga före kurvan.Source link