Tips för att hjälpa dig att bli en icke-rökare


Med dagens kultur är det svårt att räkna ut hur man slutar röka, eftersom det ofta är mycket tryck och påverkan som kan få dig att fortsätta att röka. Men du behöver inte längre känna dig ensam, eftersom du kan använda tipsen i den här artikeln som ett verktyg för att äntligen sparka röken vana.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Kort sikt

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De låter dig få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

När du slutar röka, börja med att byta märken. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.Source link