Tips för att få ditt barn att sluta röka


Alla förstår nu hälsoriskerna från rökning, men stopp kan fortfarande vara extremt svårt. Om du vill sluta röka kan du behöva lite tryck ner rätt väg. Råd i denna artikel hjälper dig att sluta röka.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Oroa dig bara om idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! När du slutar röka är det en dag till-dag-händelse. Avsluta är en process.

Secondhand Smoke

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, utan skyddar också dina nära och kära.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog för att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

TIPS! Koncentrera varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Försök att inte tänka på att du aldrig har en annan cigarett.

Tänk på några viktiga delmål, till exempel att stanna bort cigaretter i en vecka och bestämma belöningar för att nå dessa mål innan du når dem. Observera några godisar som du kommer att låta dig ha när du slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner dig fristående.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i USA. Ingen vill bli känd som bara en statistik.

Om du ska sluta röka, kom ihåg den veckan som man oundvikligen kommer vara den tuffaste. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat. Därefter blir dina begär mest psykologiska. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära . Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

I stället för att röka, träna. En bra träning översvämmer din kropp med feelgood endorfiner, och aktiviteten erbjuder en välbehövlig distraktion från cravings. Att arbeta under ditt stopprökningsprogram kan också hjälpa dig att undvika att lägga på extravikt, ett fenomen som ibland kan bero på de fysiologiska förändringar som är förknippade med att sluta.

Andningsövningar

Djupa andningsövningar kan vara till hjälp om du är kämpar för uppmaningen att lysa upp. Detta ger dig chansen att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Dessa andningsövningar är inte svåra och finns tillgängliga var du än befinner dig.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Gå inte överbord med att äta! Dieten och försök inte sluta röka samtidigt. Istället behåll dina matvanor på samma sätt och se till att du inte äter mer än du var tidigare. Studier visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Gör hälsosamma matvanor för att hjälpa din kropp att bygga upp efter den skada du har gjort mot det genom att röka.

Att sluta röka kan vara mycket svårt för många människor, men att veta några effektiva tekniker kan göra uppgiften enklare. Genom att följa tipsen här borde du hitta det lättare att få fotfäste och gå vidare för att sluta röka för gott. Genomför tidigare tips och du kommer att skydda hälsan och välbefinnandet hos dig och din familj.Source link