Tekniker som hjälper dig att ge upp rökning


Många bra saker kommer från det ögonblick du slutar röka. Behåll dessa många fördelar i åtanke, och var alltid på utkik efter nya tips och tekniker, som de du hittar här, för att hjälpa dig på väg. Använd dessa tips när du behöver tills du äntligen lyckas sluta bra.

Kan hypnos fungera för dig? Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance.

Tips! För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att lägga ner något på skrivbordet kan ändra hela ditt perspektiv.

Se till att du går ett steg åt gången. Avsluta är en process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan . Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Vissa människor gillar inte tanken att sluta kall kalkon, så ge nikotinbytebehandling ett försök. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Nikotinutbyteterapi

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp i ditt slut. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Varje år använder tusentals tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökningberoende.

Undvik att du associerar med rökning när du försöker sluta. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Även om du känner till fördelarna kan det inte vara otillräckligt för att få dig att sluta röka. Det är där de tips du just läst komma in. Hjälp avväpna dina begär och stärka din beslutsamhet med detta råd. Du kommer att känna de positiva effekterna av dina ansträngningar snart!Source link