Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Att behöva tillfredsställa ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. Det finns en mängd tips och tekniker i den här artikeln som hjälper dig i din kamp att sluta röka.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta rökning. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte gå kallt kalkon. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Försök med strategier som medicinering, behandling eller en plåster. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en process.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptom och få dig genom de värsta tiderna.

Nikotinutbyte

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva för att hantera begär. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar som är relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. Råd i denna artikel bör motivera dig att slutligen sluta röka. Använd råd i denna artikel och bli av med rökning vana.Source link