Tänker om att sluta röka? Prova dessa tips!


Alla som bryr sig om dig berättar att du slutar röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Ditt försäkringsbolag spelar till och med chimes genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Varför puffar du fortfarande bort då? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, kolla inte tillbaka.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen för en.

Tips! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta röka är en process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretterna. Övning hjälper dig också i stressavlastning. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Kraven kan vara överväldigande. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Se till att inte inkorporera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Nu har du de verktyg du behöver säga farväl till cigaretter. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!