Ta bort de cigaretterna och börja ett hälsosammare liv!


Även om välmenande människor kan varna dig om att sluta röka är svårt, är sanningen att det inte är så svårt om du vet hur man gör det . Liksom de flesta saker är rökstoppet mycket mer hanterbart när du verkligen förstår det. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig genom att eliminera luktarna.

Sluta röka

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Du bör nu inse hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket om att sluta röka som du eventuellt kan. Du kommer att förstå att sluta röka är inte svårt när du vet vilka tekniker som faktiskt fungerar. Ta de råd som du har lämnat här, och du kommer att sluta så snart du är mentalt beredd att.Source link