Solida råd för de bästa stoppa rökningsteknikerna


Människor har ofta ädla skäl att sparka cigarettvanan, men får inte följa med sina ansträngningar. Tipsna nedan hjälper dig att uppnå din dröm. Läs dem noggrant. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte gå kallt kalkon. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

När du har bestämt dig för att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person gör saker på egen väg. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. Denna strategi kan verka hård. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Det är en stor process att sluta röka.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Du kommer att bli mycket mer optimistisk tack vare det faktum att du inte behöver röka hela tiden och du kan börja leva en hälsosam livsstil. Du behöver inte känna ånger om du går för det och slutar idag.