Solida råd för bästa stoppa rökningsteknikerna


Många fördelar kommer från att sluta röka. Utöver hälsofördelarna kommer dina kläder luktar bättre, dina tänder blir vitare och dina fingrar kommer inte att ha de gula fläckarna, så använd tipsen nedan för att sluta lite lättare. Med hjälp av dessa idéer kan du bli framgångsrik.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Bara genom att skapa listan, lägger du upp ditt humör.

Sluta röka ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg i taget och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa den här tekniken.

TIPS! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Försök inte göra det själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

TIPS! Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Ofta misslyckas det med att sluta röka eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en reservplan när de begär.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Att se nackdelarna med att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom detta kan höja dina chanser att sluta röka. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att bekämpa din tobaks- och nikotinbehov.

Som ett extra incitament för att hjälpa dig att ge upp din rökvanor, tänk på din familj och dina vänner vars liv skulle vändas upp och ner om Ditt liv förkortades av denna farliga vana. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

TIPS! Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett.

Du är redan medveten om alla anledningar till att bryta din rökvanor är en bra idé. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Snart ser du en stor förbättring i ditt liv när du inte längre röker.Source link