Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Dina älskade desperat att du slutar röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Varför ringer du fortfarande? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Kolla din tidning och det lokala sjukhuset om hjälpmedel.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har funnit framgång med professionella hypnotisörer.

Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner . När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Tips! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligtvis att gått.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ofta vara överväldigande. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Om du gör det hjälper du maximera sannolikheten för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Denna artikel har gett dig allt du behöver för att sluta röka för livet. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stödde dig genom försök och triumfer i slutprocessen!Source link